Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی ستاد ملی کرونا ثبت‌نام وام ودیعه مسکن را تا پایان آذر ۱۴۰۰ تمدید کرده که منابع مالی پرداخت این وام به اجاره‌نشین‌ها در حال اتمام است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نیمه ماه جاری ستاد ملی کرونا در چهل و نهمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای تمدید زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس متقاضیان دریافت این وام تا پایان آذر 1400 مهلت دارند برای دریافت این وام در سامانه جامع اقدام ملی مسکن tem.mrud.ir ثبت‌نام کنند.

 مستأجران مشمول این وام که سررسید قرارداد اجاره آنان تا پایان آذرماه 1400 است می‌توانند برای دریافت این وام ثبت‌نام کنند. پیش از این تنها مستأجرانی که سررسید اجاره‌های‌شان تا پایان شهریور بود، می‌توانستند برای این وام ثبت‌نام کنند.

مطابق اعلام ستاد ملی کرونا تاکنون حدود 225 هزار خانوار اجاره‌نشین موفق به دریافت این وام شده‌‌اند و در مجموع بیش از 4800 میلیارد تومان به آنان پرداخت شده است. سال گذشته در مجموع 4هزار و 762 میلیارد تومان پرداخت شد و امسال نیز تا پس از تمدید این مصوبه، تاکنون بیش از 96 میلیارد و 500 میلیون تومان به حساب متقاضیان واریز شده است.

به گزارش تسنیم، از سوی دیگر معاون وزیر راه و شهرسازی اخیرا آخرین جزئیات پرداخت وام ودیعه مسکن را تشریح کرده است. محمود محمودزاده در این‌باره گفته است: تا کنون 870 هزار متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن در سامانه ثبت نام کرده اند و از این تعداد 146 هزار و 500 متقاضی مدارک خود را تکمیل کرده‌اند و به شعب بانکی معرفی شده‌اند.

وی با بیان این‌که میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای وام ودیعه مسکن اجاره‌نشین‌ها 10 هزار میلیارد تومان است، افزود: اگر این سقف پر شود انتهای طرح خواهد بود اما تا زمانی که سقف پر نشود محدودیتی در پرداخت نداریم. تمام مستاجرانی که اجاره نامه رسمی با کد رهگیری دارند می‌توانند این وام را دریافت کنند.

وی با یادآوری این‌که وام ودیعه مسکن به خانم‌های مجرد 35 سال به بالا هم تعلق می‌گیرد، تصریح کرد: کسانیکه سال گذشته این تسهیلات را گرفته‌اند تا زمانی که تسویه نکنند نمی‌توانند دوباره دریافت کنند.

معاون مسکن و ساختمان درباره سخت‌گیری بانک‌ها در پرداخت وام ودیعه، اضافه کرد: به بانک‌ها توصیه شده با حداقل ضمانت‌های ممکن باید اقدام به پرداخت وام کنند اما قوانین داخلی بانک‌ها متفاوت است. سرعت پذیرش و پرداخت تسهیلات بهتر شده و توصیه ما این بوده که شرایط تسهیل شود.

به گزارش تسنیم، طبق آنچه ستاد ملی کرونا اعلام کرده تا کنون 9 هزار و 658 میلیارد و 500 میلیون تومان وام ودیعه به مستأجران پرداخت شده است. به عبارت دیگر از 10 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده برای وام ودیعه 341 میلیارد و 500 میلیون تومان باقیمانده است.

این در حالی است که برخی از اجاره‌نشین‌ها در استان‌های مخلتف کشور از اتمام اعتبار وام ودیعه بنابر گفته مدیران شعب بانک‌های عامل خبر می‌دهند. به‌عنوان نمونه در استان قم فقط بانک پاسارگاد و موسسه ملل اقدام به پرداخت وام ودیعه می‌کنند که البته این بانک و موسسه اعلام کرده‌اند اعتباری برای پرداخت وام ودیعه مستأجران ندارند.

با توجه به اظهارات معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با وجود تمدید مصوبه ستاد ملی کرونا، به نظر می‌رسد اعتبار وام ودیعه مسکن حداکثر تا پایان ماه جاری به اتمام می‌رسد و عملا طرح پرداخت وام مذکور متوقف خواهد شد.  مگر این‌که دولت سیزدهم مجددا برای حمایت از اجاره‌نشین‌ها اعتبار وام ودیعه مسکن را افزایش دهد.

به گزارش تسنیم، مبلغ وام ودیعه در تهران 70 میلیون تومان، سایر کلان‌شهرها 40 میلیون تومان و در سایر شهرها 25 میلیون تومان است.

متقاضیان دریافت وام ودیعه مسکن باید شرایط زیر را دارا باشند؛

ـ باید متأهل یا سرپرست خانوار باشند.

ـ  باید دارای اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌­نامه ثبت‌شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای کد رهگیری باشند.

ـ چنانچه متقاضی تا حداکثر 2 هفته از تاریخ معرفی به شعب بانکی نسبت به تکمیل مدارک خود و ضامنین اقدام نکند، نسبت به رد درخواست متقاضی اقدام می‌­‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وام مسکن طرح ملی مسکن وام مسکن طرح ملی مسکن پرداخت وام ودیعه وام ودیعه مسکن ستاد ملی کرونا دریافت این وام میلیارد تومان اجاره نشین ها میلیون تومان تا پایان بانک ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

درحالی حدود ۳ ماه از امضای قرارداد سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن می‌گذرد که تاکنون اقدامی برای بهره‌مندی از این فرصت صورت نگرفته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اوایل بهمن ماه سال گذشته طی مراسمی قرارداد سپرده گذاری 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن امضا شد. در آن مراسم سیدعباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که شاهد اراده دولت برای توسعه مسکن هستیم، گفته بود: با قرارداد امروز شرایط بسیار خوبی برای خدمتکاری به فعالان بخش مسکن فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: با منافع حاصل از این سپرده‌گذاری از نرخ‌های سود مسکن حمایتی وزارت راه و شهرسازی پشتیبانی خواهیم کرد.

وی با یادآوری این‌که برای اولین بار است که صندوق توسعه ملی چنین سپرده گذاری انجام می‌دهد، افزود: از این قرارداد برای توسعه فعالیت فعالان اقتصادی و کاهش نرخ سود نهضت ملی مسکن استفاده می‌کنیم. این حاصل کار ارزشمند دولت، رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی است و مجدانه به دنبال توسعه ساخت‌وساز مسکن هستیم.

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزی به فعالان بخش حمل و نقل جهت توسعه این حوزه و خرید هواپیما، گفت: تکالیف قانونی داریم که در نهضت ملی مسکن اهداف دولت را محقق کنیم.

 حسینی یادآور شد: سود حاصل از این سپرده گذاری و پرداخت تسهیلات ارزی به فعالان بخش حمل و نقل به منابع تبدیل شده و به ترتیب سیاست‌های دولت در طرح های حمایتی مصرف خواهد شد.

وی با بیان این‌که این کار در هماهنگی کامل با بانک مرکزی انجام خواهد شد در خصوص پرداخت تسهیلات برای واردات هواپیما، گفت: هنوز در ابتدای کار هستیم و پس از برگزاری جلسه هیئت مدیره درباره نرخ سود و جزییات پرداخت تسهیلات به فعالان حمل و نقل اطلاع رسانی خواهیم کرد.

به گزارش تسنیم، حدود 3 ماه از امضای این تفاهمنامه در ساختمان صندوق توسعه ملی می‌گذرد، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد هنوز اقدامی برای بهره‌مندی بانک مسکن از این فرصت صورت نگرفته است.

این‌گونه پیداست که مدیران بانک مسکن پلن مشخصی برای اجرایی شدن قرارداد مذکور ندارند، گرچه گفته می‌شود صندوق توسعه ملی همچنان پیگیر سپرده‌گذاری مذکور با هدف توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و در ادامه آن طرح‌های حمایتی دولت در بخش مسکن است.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی قرار است صندوق ملی 2 میلیارد دلار در بانک‌ مسکن سپرده گذاری کند. نرخ سود این سپرده 2 درصد بوده و بانک مسکن موظف است با نرخ‌های مرسوم آنرا به متقاضیان اعطا کرده و 3 سال بعد منابع مذکور را به صندوق توسعه ملی برگرداند. از‌ محل سودارزی این سپرده گذاری بانک‌ مسکن نسبت به پرداخت وام ارزان‌تر و کاهش‌ نرخ سود برای بخش مسکن اقدام‌ خواهد‌ کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • بساط دلالی و سوداگری از طریق سامانه خودنویس جمع آوری می‌شود